Dotekománie doporučuje #59 – FDB Program kin a TV

Dotekománie doporučuje #59 – FDB Program kin a TV
2014-09-13T15:15:28+02:00
• 13. 9. 2014

Aplikace od českých autorů jsou většinou dobře zpracované a jednou z dalších je i FDB. Tuto původně pouze webovou stránku můžete znát díky tomu, že se jedná o velkou databázi filmů, kde uživatelé filmy recenzují. Aplikace toho svým uživatelům nabízí mnoho, proto si ji dnes trochu rozebereme.

unnamed_result

FDb.cz + Program kin a TV, tak zní originální název, přičemž napovídá, co vše aplikace umí. Po otevření aplikace se vám zobrazí přehledná nabídka s tlačítky, která vás nasměrují za tím, co hledáte. V nabídce najdeme položku pro zobrazení TV programu, úpravu oblíbených TV kanálů a TV tipy, o něco níže si může uživatel prohlédnout nabídku s tím, co právě hrají ve vašich kinech, úpravu oblíbených kin, kam chodíte, a Premiéry.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result

Při prohlížení TV programu si můžete nastavit upozornění na různé filmy a seriály, navíc vám aplikace dovolí uložení času a dnu, kdy bude váš film v TV, do kalendáře. V nabídce, co hrají ve vašich kinech, se vám zobrazí aktuální filmy vašeho kina, přičemž si můžete rovnou přečíst, o čem film je, a taktéž jej ohodnotit, i zde si můžete přidat událost do kalendáře, aby vám film neunikl.

unnamed (4)_result unnamed (5)_result unnamed (6)_result

Aplikace nabízí i mnoho nastavení, ke kterým patří např. práce s obrázky, filtrování oblíbených TV, upozornění na pořady a aktualizace. FDB je ke stažení zdarma a svým uživatelům nabízí moderní TV a kino program, který je velmi přehledný a spoustě lidem ušetří mnoho času při vyhledávání. Mnoho čtenářů potěší i fakt, že je aplikace dostupná pro všechny hlavní mobilní platformy, konkrétně Windows Phone, Android, iOs a BlackBerry.

logo-app FDb.cz + Program kin a TV Filmová databáze Zdarma ANDROID

logo-app FDb.cz - Program kin a TV Developer Zdarma iOS

[winphone]fdb-cz-tv-kino-filmy/dda842f5-f9ce-4106-b498-6c11a7ff48ba[/winphone]

Aplikace pro BlackBerry – appworld.blackberry.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat