Xperie Z3 se nám ukazuje na snímcích ze všech stran

Xperie Z3 se nám ukazuje na snímcích ze všech stran
2014-08-27T10:09:19+02:00
• 27. 8. 2014

Již za pár dní se dočkáme představení novinek od Sony a mezi nimi nebude chybět ani model s označením Xperia Z3. Sony tedy opět dodrží svůj půlroční cyklus vydávání nových top modelů. Na internetu se objevily nové snímky připravované novinky. Ty naznačují mírnou úpravu designu známého jako OmniBalance. Známe také kapacitu baterie.

z3-1 z3-2

Základní prvky ale zůstanou pravděpodobně zachovány. Na přední a zadní straně by se stále mělo nacházet sklo a po stranách nalezneme hliníkový rámeček. Ten se ale u Xperie Z3 dočkal mírného přepracování, je více zaoblený a svým vzhledem připomíná Lumii 925 a možná trochu i budoucí iPhone 6. Charakteristický prvek, kterým je výrazné odemykací tlačítko, zůstal zachován. Co se parametrů týče, zde nelze očekávat výrazné změny. Pod kapotou má být stále Snapdragon 801, displej má mít stejnou úhlopříčku se stejným rozlišením a fotoaparát také nemá projít změnou. Baterie má mít ale o 100 mAh menší kapacitu a to rovných 3100 mAh.

 z3-4 z3-5 z3-7 z3-8

Představení nového modelu se dočkáme již za týden 3.září. Spolu s Xperií Z3 bude nejspíš představena Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact a nové chytré hodinky SmartWatch 3.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat