Instagram představil Hyperlapse – stabilizovaná timelapse videa

Instagram představil Hyperlapse – stabilizovaná timelapse videa
2014-08-27T10:57:46+02:00
• 27. 8. 2014

Tým stojící za aplikací Instagram nelení a i po akvizici Facebookem přichystal novou aplikaci s názvem Hyperlapse. Ta nabízí tvorbu timelapse videí – časosběrných snímků. V čem ale nová aplikace oproti ostatním na tvorbu timelapse vyniká, je softwarová stabilizace, která dokáže nahradit drahé vybavení v podobě stabilizátorů.

Rozhraní nové aplikace je velmi jednoduché. Po jejím spuštění se již rovnou zapne fotoaparát a jediných tlačítkem na obrazovce začnete nahrávat. Potěší absence jakéhokoliv nutnosti přihlašování. Po natočení videa lze potom vybrat několik stupňů zrychlení. Vybírat lze mezi zrychlení jednou až dvanáctkrát. Video můžete z aplikace rovnou sdílet na Instagram, Facebook nebo jej jen uložit do galerie.

Hyperlapse nabízí opravdu povedenou stabilizaci, která umožňuje natáčet za chůze, běhu či dalších aktivit. Díky tomu lze posléze vytvořit velmi dobře profesionálně vypadající videa. Aplikace je dostupná jen pro operační systém iOS a je zdarma. Na videu níže můžete zhlédnout porovnání videa natočeného výchozí aplikací fotoaparátu a aplikací Hyperlapse.

logo-app Hyperlapse from Instagram Developer Zdarma iOS

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat