Reviveaphone – tekutina napomůže oživit utopený mobil

Reviveaphone – tekutina napomůže oživit utopený mobil
2014-08-08T14:45:17+02:00
• 8. 8. 2014
2

Představte si nejhorší možnou scénu s vaším telefonem. Omylem ho zapomenete v kapse od plavek, skočíte do bazénu a pak ho, již utopený, vytáhnete z mokrých plavek ve strachu, že se všechny vaše fotky, kontakty a další data zničily. Hned další myšlenka povede k tomu, kolik budete muset utratit za nový telefon. Všechno tohle může zachránit neuvěřitelná tekutina Reviveaphone.

Jelikož se veškerá technologie stále posouvá kupředu, tak s ní i opravy elektronických zařízení. Tekutina byla navržena tak, aby zachránila váš namočený telefon, který stále aspoň trochu reaguje, například na zapínací/vypínací tlačítko zařízení.  Tedy pokud je váš telefon permanentně poškozen, bohužel vám už ani Reviveaphone nepomůže.

Ve videu bylo vysvětleno, co vlastně zapříčiní škodu vašeho telefonu. Sama voda za to nemůže, ale právě ona zapříčiní to, že uvnitř vašeho telefonu se zaseknou minerály, které při normálním sušení zoxidují, a to zkratuje obvody. Právě proto se doporučuje co nejdříve po vytáhnutí z vody telefon vypnout – to minimalizuje šanci fatálního utopení, tedy pokud se to již nestalo.

Reviveaphone je speciálně vytvořená tekutina, která na sebe navazuje minerály a odplaví je pryč. Do ní namočíte svůj telefon na dobu 7 minut. Poté telefon necháte 24 hodin sušit. Následně se pokusíte telefon zapnout. Ovšem pokud se nezapne, zopakujte proces sušení ještě jednou. Jestli se i tak váš telefon nezapne, musíte se smířit s tím, že bohužel telefon již nezachráníte. I tak, tvrdí firma Reviveaphone, že je zde 95% šance pro záchranu vašeho zařízení.

Cena tohoto produktu je zhruba 25 dolarů, což je v přepočtu zhruba 520 korun. Pokud si „zázračnou vodu“ objednáte, budeme vám držet palce, ať to vaše zařízení přežije.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Jiz kdysi mi jeden kolega rikal, ze obdobnym zpusobem zachranil telefon. Akorat pouzil lih.

Petr Buček

8. 8. 2014, 15:10

nechce redakce vyzkouset a otestovat „zazracnou vodu“? :D

a zaroven i porovnat zakladni desku od telefonu?
docela by me to zajimalo

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat