Hewlett-Packard se pouští do segmentu chytrých hodinek

Hewlett-Packard se pouští do segmentu chytrých hodinek
2014-08-02T11:45:37+02:00
• 2. 8. 2014

Modní designér Michael Bastián, který spolupracuje s Hewlett-Packard a modní firmou Gilt, se chystá tento podzim na vydání nových chytrých hodinek. Podle slov modní značky Gilt, budou mít hodinky sportovní nádech spojený s elegancí. Ačkoli jejich tvar nese malou podobnost s chytrými hodinkám Moto 360, 44mm průměr přední strany se více podobá tradičním hodinkám než smartwatch od Motoroly.

bastianxhpsmartwatch.0_standard_640.0

Při zahájení prodeje bude možnost hodinky koupit se třemi různými pásky – hnědá kůže, černá guma a zelený nylon. Hodinky budou moci přijímat notifikace SMS zpráv, emailů, nepřijatých hovorů a tak dále. Dále také umožňují ovládání hudby a zobrazování předpovědi počasí.

michaelbastian

Vzhledem k tomu, jak= základní funkce budou mít tyto chytré hodinky, je velice nepravděpodobné, že Gilt je bude řadit někam jinam, než do high-tech modních doplňků. Zařízení bude podporovat jak Android tak i iOS.

HP se zřejmě pouští do vytváření vlastního systému, jako například Pebble, a nepoužije systém Android Wear. Hodinky se budou párovat a ovládat skrze mobilní aplikaci. Informace o použitých hardwarových prvcích a ceně zatím nevíme, ale určitě se budeme o toto zajímavé chytré zařízení dále zajímat.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat