Goophone uvedl vlastní Galaxy Note 4 jako model N4

Goophone uvedl vlastní Galaxy Note 4 jako model N4
2014-08-18T09:15:25+02:00
• 18. 8. 2014

Čínský výrobce Goophone nezklamal ani v případě připravovaného Galaxy Note 4. Po loňském představení iPhonu 5S, kdy v oficiálním představení předběhl samotný Apple, opět dohnal dalšího giganta. Na mušku si teď vzali jihokorejskou společnost, která až na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně odhalí výše zmíněný phablet. Výbavou s největší pravděpodobností ani zdaleka nedosáhne na novinku od Samsungu, ale čínský klon určitě bude mít co nabídnout.

goophone-n4

Kopie Galaxy Note 4 nese prosté označení N4. Ten disponuje 5.7palcovým displejem, který dosahuje na Full HD rozlišení (1920 x 1080 pixelů). Hardwarovou stránku zaštituje osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku s frekvencí 1,7 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště. Následně displej doplňuje první 5megapixelová kamerka. Zadní část zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu nebo baterie dosahující na kapacitu 3 200 mAh.

Na první pohled vypadá průřez specifikacemi velice slibně. Ovšem rozhodujícím faktorem bezpochyby bude svižnost uživatelského prostředí, celková dostupnost a v neposlední řadě rovněž nastavená prodejní cena. Nicméně hlavním konkurentem by se z pohledu specifikací mohl stát Redmi Note od čínského Xiaomi. Nakonec k oficiálnímu představení má dojít již brzy v Číně, čímž překvapivě předeženou Samsung.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat