Micromax představil Canvas Knight Cameo A290

Micromax představil Canvas Knight Cameo A290
2014-08-18T10:40:18+02:00
• 18. 8. 2014

Společnost Micromax zařazuje do své rodiny chytrých telefonů další nový přírůstek. Tentokrát se jedná o model, který si vysloužil zařazení do známé řady Canvas a nese přesné označení Knight Cameo A290. Indický výrobce jej vybavil prvky charakteristickými pro střední třídu, kde bude například nejvíce vynikat použitý procesor od MediaTeku nebo barevná provedení lákající také na zlatý odstín.

Micromax Canvas Knight Cameo A290

Telefon získal 4,7palcový displej zaujímající HD rozlišení. Výkon dostal na starost osmijádrový procesor MT6592M taktovaný na frekvenci 1,4 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM. Úložiště v základu má kapacitu 8 GB, přičemž po odečtení systémových dat zbývá k využití 5,64 GB. Zatímco přední panel dále vyplňuje 5megapixelová kamerka, tak do zad byl vpraven 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

Celkovou výdrž zajišťuje 2 000mAh baterie. Uživatelským prostředím doprovází systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Ostatní prvky výbavy zahrnují podporu paměťových microSD karet, WiFI, GPS či Bluetooth 4.0. Oficiální prodej nejprve startuje na domácím trhu v Indii za 12 350 rupií (tj. cca 4 224 Kč bez daně). Z barevných kombinací bude dostupná černá, černo-zlatá a bílo-zlatá varianta.

Zdroj: maktechblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat