Galaxy Note 4 byl otestován v benchmarku AnTuTu

Galaxy Note 4 byl otestován v benchmarku AnTuTu
2014-08-26T17:24:17+02:00
• 19. 8. 2014

Oficiální představení nejnovějšího modelu Galaxy Note 4 je nám zase o další krok blíže. Společnost Samsung totiž otestovala chystaný phablet v benchmarku AnTuTu, kde se nevyhnul úniku zřejmě konečných specifikací. Dnešní čerstvá informace potvrzuje většinu dřívějších zpráv, které postupně přicházely na svět. Jihokorejský výrobce ovšem veškeré pověsti nekomentuje, neboť novinka jako první zažije premiéru už 3. září na veletrhu v Berlíně.

Samsung-Unpacked-2014-Invitation2

Nejvýraznějším prvkem se stane 5,7palcový displej s rozlišením 1440 x 2560 pixelů, čímž hustota pixelů překročí hranici 500 PPI. Výkon mu bude dodávat osmijádrový procesor Exynos 5433 z vlastní dílny a navíc druhá varianta by měla disponovat procesorem Snapdragon 805 od Qualcommu. Úložiště v základu nabídne kapacitu 16 GB. Možnost rozšíření paměťovou microSD kartou nebylo prozatím zmíněno.

Následně zadní část ponese 16megapixelový fotoaparát. Budoucí majitele doprovodí prostředím systém Android v nejnovější verzi 4.4.4 KitKat. O přítomnosti nástavby TouchWiz nebo Magazine nelze pochybovat. Jestliže budeme vycházet z předchozí generace,  Galaxy Note 4 můžeme v konečném prodeji očekávat v rozmezí září až října za necelých 20 tisíc korun.

Note 4

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat