Chytré hodinky Omate X jsou oficiálně v předprodeji

Chytré hodinky Omate X jsou oficiálně v předprodeji
2014-08-21T14:51:33+02:00
• 21. 8. 2014

Chytré hodinky bez chytrého telefonu jsou téměř ničím. Proto je pro všechny výrobce na prvním místě kompatibilita mezi zařízeními. Jelikož tomuto odvětví se začalo dařit, vznikají nové a nové výrobky, jenž možná časem dobudou trh. Dalším pokušitelem má být model s označením Omate X, který byl nyní oficiálně představen pro předprodej.

dt-ox1

Model Omate X je popsán jako „více než chytré hodinky, Omate X je módní trend.“ Jak si můžete všimnout na obrázku výše, hodinky jsou navržené tak, aby nepoutaly nijak velkou pozornost, ale zároveň zachovaly nositeli eleganci. Ovšem to není jejich jediná výhoda. Systém, na kterém tyto hodinky běží, je kompatibilní s Android i iOS zařízeními pomocí technologie Bluetooth. To znamená, že pokud budete chtít na těchto chytrých hodinkách vidět zprávy nebo jakékoliv notifikace, budete muset mít neustále zapnutý Bluetooth.

Hodinky jsou vybaveny baterií o kapacitě 400 mAh, která by měla vydržet až jeden týden bez nutnosti nabíjení. Dále ve specifikacích najdeme procesore MediaTek MT2502 Aster ARM7 a Bluetooth verzí 4.0 (kompletní specifikace). Předprodej těchto hodinek je nastaven na rozmezí 1. – 30. září 2014 za 129$ (~ 2700,- Kč) na oficiálních stránkách výrobce. Přičemž prvním 1000 zákazníkům dorazí hodinky Omate X s vyrytým nápisem „Early Bird/Limited Edition“.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat