Samsung odhalil Galaxy Core Mini 4G v Číně

Samsung odhalil Galaxy Core Mini 4G v Číně
2014-07-02T08:45:57+02:00
• 2. 7. 2014

Společnost Samsung pravděpodobně našla další způsob, jak rozšířit vlastní nabídku chytrých telefonů. Zmenšené verze s přívlastkem Mini se nebudou již týkat pouze hlavních modelů, ale nově také těch hůře vybavených zařízení. Jihokorejský výrobce oficiálně představil model nesoucí název Galaxy Core Mini 4G, který by se neměl nějak výrazně lišit oproti ostatním v portfoliu. V nejnižší třídě bude hlavně vynikat podporou sítí 4. generace.

 Samsung Galaxy Core Mini 4G (5)

Telefon nabídne 4,3palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz, 1,5GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 8 GB. O rozšíření se stará slot na paměťovou microSD kartu. Konstrukce měří 127,8 x 66,2 x 10,6 mm, přičemž hmotnost je 136 gramů. V zadní části zaujímá místo 5megapixelový fotoaparát bez přisvětlovací LED diody.

Softwarovou stránku zajišťuje systém Android v nejnovější verzi 4.4 KitKat. Oficiální spuštění prodeje včetně prodejní ceny nebylo doposud stanoveno. Nicméně tento model naleznete exkluzivně jen v nabídce čínského operátora China Mobile. Do budoucna nelze vyloučit uvedení v celosvětovém měřítku s mírně pozměněnými specifikacemi nebo pod jiným názvem.

Samsung Galaxy Core Mini 4G (1) Samsung Galaxy Core Mini 4G (2) Samsung Galaxy Core Mini 4G (4) Samsung Galaxy Core Mini 4G (3)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat