Dva nepředstavené modely od Samsungu objeveny v GFXBench

Dva nepředstavené modely od Samsungu objeveny v GFXBench
2014-07-12T09:20:21+02:00
• 12. 7. 2014

Grafický benchmark GFXBench se zasloužil o další únik týkající se připravovaných zařízení od společnosti Samsung. Dvojice telefonů úspěšně prošla testováním a v databázi nechala za sebou řadu důležitých informací. Podle prvních zpráv lze očekávat jedno zařízení do vyšší třídy, přičemž druhé zaujme místo ve střední třídě. Každopádně oficiální představení by mohlo proběhnout na každoročním veletrhu IFA v Berlíně, který začíná až v září.

samsung-logo1

První model SM-G8508S disponuje 4,7palcovým displejem s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů). Výkon mu dodává čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 s frekvencí 2,5 GHz a 2GB operační paměť RAM. Dále konstrukci zabíral 13MPx fotoaparát, zatímco displej ještě doplňovala přední 2MPx kamerka. Samozřejmostí jsou funkce Bluetooth, WiFi, NFC nebo GPS. Softwarovou výbavu řeší systém Android ve verzi 4.4 KitKat. V konečném výsledku může jít o očekávanou Galaxy S5 s přívlastkem Neo.

Druhé zařízení nesoucí kódové označení SM-G5308W nabízí 5palcový displej zaujímající qHD rozlišení (540 x 960 pixelů). Hardwarová část zahrnuje 64bitový procesor Snapdragon 410 se čtyřmi jádry taktovanými na 1,2GHz frekvenci, 1GB operační paměť RAM a zřejmě 8GB úložiště. Snímky bude možné pořizovat 8megapixelovým fotoaparátem. Ostatní výbava počítá s 2MPx přední kamerkou, Androidem 4.4 KitKat a stejnými funkcemi jako v předchozím případě. Bližší informace budou pravděpodobně známy během několika následujících týdnů.

Samsung-SM-G8508S Samsung-SM-G5308W

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat