Microsoft představí první wearable zařízení do konce roku

Microsoft představí první wearable zařízení do konce roku
2014-07-07T07:45:20+02:00
• 7. 7. 2014

Již delší dobu slýcháme o prvním nositelném zařízení od společnosti Microsoft nebo Nokie, ale kromě patentových přihlášek doposud neunikl na veřejnost žádný snímek, který by přímo potvrdil existenci chystaného zařízení. Nové zprávy přináší ve světě známý redaktor Paul Brian Thurrott zabývající se pouze produkty od Microsoftu. Ten v minulosti nejednou ve svých článcích zmínil informace, které se později ukázaly jako pravdivé.

windows_phone_smartwatch_3ea2dfec4dbc62830817bb1dd_l

Ačkoliv prozatím nepadlo jediné slovo o verzi systému Windows určené pro nositelná zařízení, spekulace hovoří o tom, že Microsoft nepracuje na žádných chytrých hodinkách. Naopak bychom se mohli dočkat chytrého náramku podobající se tomu od Samsungu, což by znamenalo větší zaměření na sportovní aktivity a jen vybrané funkce z chytrých hodinek, jako je synchronizace oznámení z telefonu nebo ovládání hudebního přehrávače.

Navíc chytrý náramek má být schopen komunikovat nejen s platformou Windows Phone, ale také s Androidem a iOS. To samozřejmě dává smysl. Microsoft chce růst a musí připravované zařízení dostat mezi největší počet uživatelů. Nakonec můžeme náramek očekávat ve 4. čtvrtletí tohoto roku, kdy zároveň dojde ke spuštění oficiálního prodeje. Cenovka se údajně vyšplhá na cenu až okolo 299 dolarů (tj. cca 6 036 Kč), takže nepůjde zrovna o levnou záležitost.

Zdroj: winsupersite.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat