Hry Play nově podporují zkušenostní body a úrovně APK ke stažení

Hry Play nově podporují zkušenostní body a úrovně [APK ke stažení]
2014-07-10T12:54:58+02:00
• 10. 7. 2014

Přesně před rokem se v Obchodě Play objevila nová aplikace od Googlu s názvem Hry Play. Jejím úkolem je sjednotit Google+ a hraní na Androidu pod jednu střechu. Se společnými přáteli tak můžete pořádat multiplayerové turnaje v oblíbených hrách nebo třeba objevovat herní novinky. Právě dnes s velkou aktualizací aplikace na verzi 2.0 navíc přibylo několik funkcí, které 100% potěší nejednoho hráče.
DFG_2014-07-10-11-06-36

Asi největší změnou je přidání herních zkušeností, na základě kterých se vám bude zvyšovat i herní úroveň. Zatím to však vypadá, že maximálně mohou hráči postoupit na dvacátou úroveň. Ve svém profilu se také dozvíte, jaký žánr her hrajete nejvíce a kolik jste už stihli nasbírat bodů. Tyto statistiky lze samozřejmě porovnávat také s přáteli, stačí navštívit jejich profil.

DFG_2014-07-10-12-10-19 DFG_2014-07-10-12-10-44 DFG_2014-07-10-12-10-53

Mezi novinky rovněž patří seznam herních úkolů a možnost posílat herní předměty svým spoluhráčům, se kterými už lze konečně porovnávat i seznam získaných bonusů. Drobných změn se dočkalo i uživatelské prostředí, herní karty jsou nyní kompaktnější.

Aktualizace se přes Obchod Play šíří postupně. Pokud jste však netrpěliví a chcete si nové funkce vyzkoušet hned, můžete si táhnout instalační balíček z jednoho z následujících odkazů.

logo-app Hry Google Play Google LLC Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat