Evolveo chystá StrongPhone D2 pro český trh

Evolveo chystá StrongPhone D2 pro český trh
2014-07-11T06:50:47+02:00
• 11. 7. 2014
1

Společnost Evolveo u nás známá díky cenově dostupným telefonům připravuje na český trh vypustit jednu mobilní novinku. Tentokrát půjde o odolný telefon s názvem StrongPhone D2, který bude vynikat vysokým stupněm odolnosti. O tom také vypovídá jeho vzhled. Kromě toho si dovnitř našla cestu baterie zaručující ve spojení s úporným režimem nadprůměrnou výdrž. Oficiálně prodej startuje již za pár dní, takže nebude od věci zmínit pár informací o zařízení.

Evolveo StrongPhone D2 (1)

Přední část zabírá 4palcový IPS displej s rozlišením 480 x 854 pixelů a 2MPx kamerka. Vnitřní stránku vyplňuje dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 512MB operační paměť RAM nebo úložiště o velikosti 4 GB, které rozšíříte paměťovou microSD kartou. Rozměry celé konstrukce jsou 140 x 76 x 20 mm při hmotnosti 259 gramů. Odolnost zajišťuje certifikace IP67, což znamená výdrž 30 minut pod vodou v hloubce až 1 metr. Dále neuniká povšimnutí vyztužený rám a pogumovaný povrch.

Do zad byla vložena baterie s kapacitou 4 500mAh, 5megapixelový senzor fotoaparátu po boku přisvětlovací LED diody. Softwarovou stránku dostal na starost systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Ze zbytku výbavy zbývá zmínit podporu funkce dual-SIM, GPS, A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 či FM rádio. V obchodech jej bude možné pořídit od 16. července za doporučenou cenu 6 290 včetně DPH.

Evolveo StrongPhone D2 (2) Evolveo StrongPhone D2 (3) Evolveo StrongPhone D2 (4)

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jakub Kořínek

11. 7. 2014, 14:36

Díky, ale od Evolve ruce pryč. Co telefon to hřebíček do rakve. To si raději doplatím a koupím si od CATu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat