Cat vpustil na náš trh vylepšený model B15Q

Cat vpustil na náš trh vylepšený model B15Q
2014-07-29T14:35:50+02:00
• 29. 7. 2014

Na začátku června zamířila na pulty obchodů vylepšená verze modelu B15 s přívlastkem Q od společnosti Caterpillar. Jak je zvykem u tohoto výrobce, tak zařízení opět bude vykazovat robustní konstrukci odolávající i těm nejdrsnějším podmínkám. Zároveň údajně jde o první odolný telefon na světě, který v sobě skrývá nejnovější verzi operačního systému Android.

Cat B15Q

Cat B15Q nabídne 4palcový displej s WVGA rozlišením. Výkon bude dodávat čtyřjádrový procesor dosahující na frekvenci 1,3 GHz. Šasi je pokryto odolnou pryží a hliníkovými bočnicemi, které vydrží pád z výšky 1,8 metrů. Dále výrobce zaručuje fungování při ponoření na 30 minut do metrové hloubky či výkyvy teplot v rozmezí -25 až 55 °C. Smartphone má certifikace IP67 a MIL SPEC 810G. Celkovou výdrž obstarává baterie s kapacitou 2 000 mAh.

Přisvětlovací LED diodu bude možné využívat ve spojení s 5MPx fotoaparátem. Další vlastnosti počítají s podporou Bluetooth 4.0, funkcí dual-SIM nebo předinstalovanou klávesnicí SwiftKey pro snazší psaní. Otázku softwaru v tomto případě řeší zmiňovaný Android ve verzi 4.4 KitKat. Telefon zakoupíte u většiny prodejců elektroniky za doporučenou prodejní cenu ve výši 8 990 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Graf ceny produktu Caterpillar CAT B15Q poskytuje server Heureka.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat