Asus Fonepad 7 – levný phablet v Česku

Asus Fonepad 7 – levný phablet v Česku
2014-07-29T12:20:02+02:00
• 29. 7. 2014

Hledáte-li řešení mezi tabletem a chytrým telefonem, tak společnost Asus představila pro náš mobilní trh novinku, která vám víceméně obě úlohy splní na výbornou. Model nesoucí název Fonepad 7 seženete přesněji pod kódovým označením ME175CG. Za cenu 3 990 Kč včetně DPH dostanete zařízení s odpovídající výbavou, kde stojí za zmínku procesor od Intelu nebo výdrž baterie až 10 hodin.

175CG_black_19+22_Dual 175CG_black_05+20_Dual

Tablet disponuje 7palcovým IPS displejem s HD rozlišením (1280 x 800 pixelů). Hardwarovou výbavu zaštiťuje dvoujádrový procesor Atom Z2520 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu. Na přední straně je 1,2MPx kamerka, na zádech najdeme 5MPx fotoaparát společně s 3 910mAh baterií. Mobilní datové přenosy a možnost telefonování bude zajišťovat plnohodnotný GSM modul (microSIM karta).

Po softwarové stránce poběží na systému Android v nejnovější verzi 4.4 KitKat. Případní majitelé navíc získávají 16GB vzdálené úložiště Asus WebStorage na jeden rok zcela zdarma. Z ostatních specifikací také neuniká povšimnutí podpora funkce Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, GLONASS nebo Miracast. Nakonec se v prodeji objeví pouze jediná barevná varianta, což je šedá.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat