Blek – úžasná oddechovka pro chvíle volna

Blek – úžasná oddechovka pro chvíle volna
2014-07-07T13:01:02+02:00
• 7. 7. 2014
1

Titul Blek, jenž byl původně pro iOS a má na svém kontě pár cen v kategoriích nejlepších mobilních her, konečně přichází i pro operační systém Android. Ačkoliv je hra placená, musím uznat, že těch pár korun jsem za ní utratil velmi rád.

Ačkoliv již existuje mnoho titulů, jenž naprosto kopírují Blek a jsou dokonce placené, tato verze je zatím nejlepší. Vděčí za to grafickému zpracování, plynulosti a celkovému provedení. Jak si můžete všimnout na videu výše, celá hra je založená na kreslení čar, jež se opakují ve smyčce.

blek1  blek2

Zatím jsem se pozastavil jen u některých úrovní, což značí, že hra je opravdu oddechová. Občas vám sice nastraží záludnost, ale to je proto, abyste po pár minutách hraní nevypadali jako zombie, co kreslí čáry na displej vašeho zařízení.

Hra má snad jedinou malinkatou vadu na kráse, tou je dostupnost. Hru si mohou zahrát uživatelé, kteří mají verzi operačního systému Android vyšší jak 4.0. Jelikož je hra placená, mnoho uživatelů, kteří by ji mohli více proslavit, se nenajde. Avšak jak už jsem zmínil, tato hra si opravdu zaslouží, abyste do ní vrazili pár korun, protože vám zajistí pěkných pár hodin hraní a určitě vás zbaví nudy.

logo-app Blek kunabi brother 2,67 US$ ANDROID

logo-app Blek kunabi brother GmbH 2,69 € iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Jirka Dittrich

8. 7. 2014, 18:53

Vypadá dobře. Nicméně dát za jakoukoliv hru na mobil víc jak 20 kč nebudu. Počkám na nějakou slevu, jako vždy.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat