5 aplikací ze storu – produktivita především iOS

5 aplikací ze storu – produktivita především [iOS]
2014-07-16T18:24:25+02:00
• 16. 7. 2014

Po týdnu se opět vracíme s pravidelným seriálem 5 aplikací ze storu a tentokrát se podíváme na platformu iOS. Dnes se zaměříme na aplikace, které by vám mohly pomoci zvýšit produktivitu.

productivity-apps-ios

 30/30

Aplikace s tímto názvem je jednoduchý a efektní způsob plnění vašich úkolů. Nejprve je potřeba zadat vaše úkoly a k nim si nastavíte kolik dané věci budete věnovat času. K dispozici je možnost úkolům dávat různé ikonky a barvičky a také s nimi manipulovat gesty. To vám pěkně ukáže úvodní tutoriál.

screen568x568 screen568x568 (1)

logo-app 30/30 Developer Zdarma iOS

Sunrise

Alternativní kalendář Sunrise nabízí oproti tomu výchozímu další přidané vychytávky, ačkoli vzhledem se moc neliší. Výhodou jsou ale další kalendáře, které Sunrise obsahuje. Tím mám na mysli svátky, fáze měsíce, čísla týdnů, prázdniny a třeba také různé sportovní události jako například závody formulí F1.

obrázek 2 obrázek 1

Mailbox

Rychlá, povedená aplikace poslouží jako alternativa k výchozí aplikace email. Její výhodou je potom pokročilejší používání gest, dále možnost vytvářet listy emailů, které například slouží k příštímu nákupu. Užitečnou funkcí je potom také odložení emailu, kde vybíráte z několika možností a podle toho si celou schránku můžete pěkně seřadit.

screen568x568 (2) screen568x568 (3)

IFTTT

Populární služba IFTTT (If This Then That) neboli pokud se stane toto, udělej toto vám zajisté ulehčí práci. Umožňuje zadat různé úkoly, například pokud bude zítra pršet, informuj mě notifikací nebo pokud nahraju fotku na Flickr, nahraj ji na Instagram.

screen568x568 (7) screen568x568 (6)

logo-app IFTTT Developer Zdarma iOS

Ingress

Na závěr nelze nezmínit nedávno vydanou hru Ingress na platformu iOS. Pokud tuto hru neznáte, tak se jedná o boj mezi dvěma stranami v reálném světě. Chodíte tedy po svém okolí a bojujete o ovládnutí portálů.

screen568x568 (9) screen568x568 (8)

logo-app Ingress Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat