Peněženka JUST WaLLET nabije váš smartphone energií

Peněženka JUST WaLLET nabije váš smartphone energií
2014-06-11T20:14:08+02:00
• 10. 6. 2014
1

V dalším dílu seriálu Inovace bez legrace se podíváme na český nápad, který pochází z města Třinec. Projekt se jmenuje JUST WaLLET a v podstatě se jedná o běžnou peněženku, v níž je navíc zabudována baterie. Díky ní si nabijte, nebo spíš doplníte energii do svého smartphonu.

3

Za nápadem stojí Ladislav Chaloupka, který potřeboval vyřešit nedostatek energie. Ačkoliv existují řešení v podobě přídavných baterií pro mobily nebo samostatných baterií, tak by se jednalo jen o další příslušenství, jež by zbytečně zatížilo kapsy. Chvíli hledal možnost, do čeho zabudovat baterii, a nakonec ho napadlo, že nejčastěji nosí peněženku. Tudíž řešení bylo na světě.

2

Samotná peněženka JUST WaLLET váží 100 gramů a ukrývá v sobě baterii o kapacitě 1900 mAh. Její nabití trvá 3 až 3,5 hodiny, přičemž dodá energii smartphonu během 2,5 až 3 hodin. Rozměry JUST WaLLET jsou 9,0 x 12,0 cm. Pokud se ptáte na možnost konektorů, tak se budou vyrábět varianty s microUSB, 30pinovým konektorem pro iPhone a samozřejmě také s Lightining konektorem.

Pro realizaci tohoto projektu si vytyčili na webových stránkách IndieGoGo částku 40 000 dolarů, což je v přepočtu cca 800 000 Kč. Pro úspěch musí tuto investici získat do 4. srpna. Pokud se rozhodnete pro investici ve výši 59 dolarů (1 196,56 Kč), dostanete jednu peněženku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

To nevypadá úplně nejhůř!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat