Sony uvedlo stylovou Xperii T3

Sony uvedlo stylovou Xperii T3
2014-06-03T10:50:22+02:00
• 3. 6. 2014
1

Společnost Sony právě představila nejtenčí chytrý telefon s 5,3palcovým displejem na světě. Stal se jim model s názvem Xperia T3, který byl vyroben z prémiových materiálů, jako je například nerezová ocel. Japonský výrobce si dlouhodobě zakládá na vynikajícím designu a ani tato čerstvá novinka není rozhodně žádnou výjimkou. Vnitřní hardwarová část vyplňuje procesor dodaný od Qualcommu nebo kvalitní senzor fotoaparátu z vlastní dílny.

1_Xperia_T3_Black_Group 4_Xperia_T3_Black_Right

Xperia T3 v přední část zabírá 5,3palcový Triluminos displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů). O výkon se stará čtyřjádrový procesor Snapdragon taktovaný na 1,4GHz frekvenci a 1GB operační paměť RAM. V základu budou mít uživatelé k dispozici úložiště o velikosti 8 GB, které rozšíří paměťovou microSD kartou. V pohotovostním režimu vydrží okolo 680 hodin díky 2 500mAh baterii. Fotografie pořídíte 8megapixelovým fotoaparátem Exmor RS s přisvětlovací LED diodou.

Softwarovou výbavu dostal na starost systém Android ve verzi 4.4 KitKat prošpikovaný různými aplikacemi od Sony. Zbývající výbava zahrnuje přední 1,1MPx kamerku, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC, Miracast, GPS, A-GPS nebo podporu LTE sítí. Výrobce plánuje zahájit celosvětový prodej někdy na konci července tohoto roku za doposud neupřesněnou prodejní cenu.

7_Xperia_T3_Purple_Group 5_Xperia_T3_White_Left

6_Xperia_T3_Top 3_Xperia_T3_Colour_Range

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

To už opravdu žádný výrobce neumí vyrobit výkonově dostatečný (aspoň na rok) telefon s úhlopříčkou 4 – 4,5 a HD displejem, aby nebyl na výšku nižší než 130 mm? Jediná Xperia Z1 Compact, jinak všechno děs…to je docela smutné.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat