Micromax neuhlídal detaily o prvním zařízení s WP 8.1

Micromax neuhlídal detaily o prvním zařízení s WP 8.1
2014-06-03T11:00:52+02:00
• 3. 6. 2014
2

Letošní konference Build, která se konala 2. – 4. dubna v San Franciscu, přinesla další nové partnery pro operační systém Windows Phone od společnosti Microsoft. Jeden z nich nezvládl uhlídat základní specifikace prvního zařízení. Jde o zřejmě nejznámějšího výrobcem z Indie, jímž je společnost Micromax. Připravovaná novinka v podobě chytrého telefonu bude samozřejmě vynikat skvělou výbavou po všech stránkách, což se ovšem odráží na očekávané prodejní ceně.

Micromax

Proslýchá se, že model od Micromaxu dostane 5palcový displej vyzbrojený Full HD rozlišením. Výkonnostní stránku by měl obstarávat čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 od Qualcommu společně s operační pamětí RAM o velikosti 2 GB. Úložiště v základu nabídne kapacitu 16 GB, kterou uživatelé rozšíří paměťovou microSD kartou. Přední panel navíc ještě doplní 5megapixelový snímač například na pořizování tolik oblíbených selfie snímků.

Co se týče zadního fotoaparátu, ten obsadí 13megapixelový objektiv. Po softwarové stránce má dostat slovo zmiňovaný Windows Phone v nejnovější verzi 8.1. Na bližší informace nezbývá nic jiného než dále vyčkávat. Nicméně výrobce chystá odstartovat prodej už v červenci s nastavenou prodejní cenou v rozmezí 23 000 – 25 000 rupií (tj. v přepočtu 7 842 – 8 524 Kč bez daně).

Zdroj: technodify.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Miroslav Maršál

8. 6. 2014, 23:49

A reálná dostupnost u nás?

Cena se mi nezdá zas až tak vysoká i při připočtení daně u nás (celkem cca 11 00.-?) …to je stejné jako LG G2, navíc je to pořád méně než u téměř stejně vybavené Lumie 930.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat