Micromax Canvas Gold A300: pozlacené osmijádro z Indie

Micromax Canvas Gold A300: pozlacené osmijádro z Indie
2014-06-23T14:20:31+02:00
• 23. 6. 2014

Po oficiálním představení prvních telefonů pohánějící systémem Windows Phone 8.1 dorazilo do portfolia společnosti Micromax další nové zařízení tentokrát pro změnu s platformou Android. Více než na vnitřní hardwarovou výbavu, kam lze kupříkladu zařadit osmijádrový procesor, bude indický výrobce především lákat na luxusní barevné provedení. Tomu také odpovídá prodejní cena, kterou si dovolili stanovit na ne zrovna nízkou hranici.

Micromax Canvas Gold A300 (2)

Model Canvas Gold A300 disponuje 5,5palcovým IPS displejem s Full HD rozlišením a hustotou pixelů 400 PPI. Pod 6,9mm tělem najdete osmijádrový procesor MT6592T od MediaTeku s 2GHz frekvencí, 2GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště. Celá zadní část vyrobená z hliníku má na sobě 16megapixelový senzor fotoaparátu od Sony s přisvětlovací LED diodou. Celkovou výdrž zajišťuje baterie o velikosti 2 300 mAh.

Softwarovou výbavu obstarává systém Android v nejnovější verzi 4.4.2 KitKat. Základní výbavu uzavírá přední 5MPx selfie kamerka, funkce dual-SIM, podpora 3G sítí s HSPA+, FM rádio, WiFi, GPS či Bluetooth. Případní zájemci si telefon mohou v současné době pořídit u vybraných prodejců za cenu 23 999 Rupií, což v přepočtu vychází na 8 099 Kč bez DPH. Cenovka pro indický trh se zdá být poněkud vysoká, takže výrobce bude muset zapracovat na širší dostupnosti.

Micromax Canvas Gold A300 (3) Micromax Canvas Gold A300 (1)

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat