LG D722 může být menší G3 mini

LG D722 může být menší G3 mini
2014-06-21T09:00:47+02:00
• 21. 6. 2014

I když společnost LG prozatím mlčí kolem zmenšené verze modelu G3, v zahraničních médiích již delší dobu kolují spekulace týkající se právě tohoto zařízení. Chystaný telefon pod kódovým označením D725 by mohl být představen pro americký trh a konkrétně místního operátora AT&T, přičemž nově uniklá verze D722 může mít také něco společného s modelem G3 mini. O únik nejnovějších informací se tentokrát postarala databáze indické společnosti Zauba.

LG G3 Mini

Podle ní má LG D722 dostat 4,5palcový displej s HD rozlišením, takže lze očekávat menší úhlopříčku než u předchozí zmenšené generace G2 mini, která měla 4,7 palce. Hardwarovou část pravděpodobně zabere procesor Snapdragon 400 od Qualcommu taktovaný na 1,2GHz frekvenci nebo úložiště o velikosti 8 GB. Záda mají nést 5megapixelový senzor fotoaparátu a 2 100mAh baterii.

V případě softwarové výbavy bude k uživatelům promlouvat Android v nejnovější verzi 4.4 KitKat. Dále se na seznamu specifikací údajně objeví podpora sítí 4. generace. Po designové stránce samozřejmě půjde o přesnou napodobeninu hlavního modelu G3, ale rozměry konstrukce doznají změn. Nad datem oficiálního uvedení rovněž můžeme jen spekulovat, ale mohlo by se tak možná stát na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně.

Zdroj: techdroid.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat