Lenovo ukázalo 6palcový model K920

Lenovo ukázalo 6palcový model K920
2014-06-14T14:20:34+02:00
• 14. 6. 2014

O další rozšíření produktové nabídky se postarala společnost Lenovo, která na veletrhu Asia Expo oficiálně pro čínský trh uvedla model nesoucí název K920. To naznačuje, že by mohlo jít o nástupce loňského Vibe Z, protože ten byl známý pod kódovým označením K910. Čínský výrobce si podle prvních snímků dal opravdu záležet na všech jeho částech. Zatímco vnitřní stránku zabírá nejen výkonný procesor od Qualcommu, na vnějšek působí velmi luxusním dojmem.

Lenovo K920 (1)

Lenovo K920 byl vybaven 6palcovým displejem s QHD rozlišením (2560 x 1440 pixelů), kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 taktovaný na frekvencí 2,5 GHz a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data bude možné uložit na úložiště o velikosti 32 GB. Zadní část disponuje 16megapixelovým fotoaparátem s duálním LED bleskem, jehož vyšší kvalitu obstarává optická stabilizace obrazu. Telefon nabízí jednolité tělo vyrobené z kovu s tloušťkou 7,7 mm, které zepředu doplňují tenké rámečky kolem displeje.

Přední panel navíc ještě poskytuje 5MPx kamerku na selfie snímky. Uživatelským prostředím doprovází systém Android v nejnovější verzi 4.4.2 KitKat s vlastní nástavbou od Lenova. Zbývající specifikace zahrnuji podporu funkce dual-SIM, technologie LTE nebo NFC. V současné době neznáme doporučenou prodejní cenu, ani přesný datum uvedení na mezinárodní trh. To výrobce zřejmě napraví až v následujících týdnech.

Lenovo K920 (3) Lenovo K920 (2)

Lenovo K920 (5) Lenovo K920 (4)

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat