Dotekománie doporučuje #46 – Hangar, přehled o vašem čase

Dotekománie doporučuje #46 – Hangar, přehled o vašem čase
2014-06-14T11:27:54+02:00
• 14. 6. 2014

Pakliže máte rádi přehled nad svém zařízení, jistě používáte některou z aplikací určenou k tomuto účelu. V dnešním seriálu Dotekománie doporučuje vám představíme nováčka v tomto oboru, který sleduje především vaše používání zařízení, přičemž výsledky jsou vskutku zajímavé.

Aplikace Hangar se před pár dny objevila jako úplná novinka zprvu na XDA a následně na Google Play, přičemž je natolik dobrá, že si vysloužila místo v našem výběru toho nejlepšího.

   unnamed (8)_result unnamed (7)_result

Hangar vám umožní využívat hned několik skvělých vychytávek najednou. Prvním účelem, za kterým byla aplikace vytvořena, je funkce, jež sleduje, jaké aplikace uživatel používá a jak často. Autor si s aplikací velmi vyhrál a v nastavení toho najdeme velmi mnoho. Nejdůležitější funkcí je ovšem zobrazení malé lišty s aplikacemi. Tyto aplikace jsou v liště zobrazeny, nikoliv podle uživatele, ale podle toho, jak často je otevíráte. Pokud používáte velmi často např. Facebook a Google+ aplikace, tak se v liště seřadí zleva od nejpoužívanější. To vám umožní velmi rychle otevírat vámi nejpoužívanější aplikace.

unnamed (6)_result unnamed (5)_result

Hangar toho umí daleko více. Zajímavou funkcí je vytvoření widgetu, který vypadá jako dok, přičemž se zde opět zobrazí nejpoužívanější aplikace. Tento widget/dok můžete libovolně upravovat do podoby, jaká se vám bude líbit nejvíce.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Autor se velmi snažil a do aplikace přidal i počítadlo, ve kterém zobrazíte informace, jak dlouho jste strávili čas v různých aplikacích. Popravdě řečeno, pokud se na tyto výsledky podíváte, rozhodně budete překvapeni, jak a kde svůj čas strávíte nejvíce. Tyto výsledky můžete taktéž sledovat ve widgetu umístěném na vaší domácí ploše. V něm najdete velmi hezky a přehledně uspořádané názvy a čísla s délkou „pobytu“ v aplikaci.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Nastavení aplikace umožňuje změnu barvy ikon, zobrazení v notifikační liště nebo počet zobrazených aplikací dle používanosti. Hangar je aplikace, která je zcela zdarma a bez dalších poplatků, což je velkým přínosem. Aplikaci používám pár týdnů a z mého telefonu rozhodně jen tak nezmizí. Její využitelnost je skvělá, čímž si mě získala na dlouhou dobu.

logo-app Hangar - Smart app shortcuts Jeff Corcoran Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat