Android 4.4.3 přináší několik chyb navíc

Android 4.4.3 přináší několik chyb navíc
2014-06-14T16:24:01+02:00
• 14. 6. 2014
6

Nedávno jsme se dočkali aktualizace Androidu KitKat na verzi 4.4.3. Uživatelé si mohli všimnout jen dvou zásadních novinek v podobě vylepšených aplikací Telefon a Lidé. Avšak bylo provedeno 7 454 oprav a změn napříč celým systémem.

I přes tak rozsáhlou opravu zůstávají některé chyby z minulých verzí. Například se stále vyskytuje problém s přílišnou spotřebou energie u „mm-qcamera-daemon“ během natáčení videa, dále se můžete potýkat s problémy u LTE nebo s notifikacemi přes LED diodu.

Nexus-lineup1

Bohužel se objevují nové nedostatky, aspoň podle ohlasu některých majitelů Nexusů. Například dochází k nestabilitě u WiFi, což se týká  Nexusu 4 a 5 – vypadávající připojení nebo slabý příjem signálu. Dále majitelé staršího Nexusu 4 hlásí nahodilé restarty. Některé chyby se týkají vyšší spotřeby energie, případně se objevují problémy se službou exchange nebo 3G konektivitou.

Najdou se případy, kdy dochází k nestabilitě aplikací, což se týká i výše zmíněných  – Lidé a Telefon. Dokonce má být postihnut i Obchod Play pro Android.

V tuto chvíli neexistuje jednoznačný vzorec pro výskyt těchto problémů. Objevují se sporadicky a nemusí zasáhnout všechny majitele Nexusů s Androidem 4.4.3 KitKat. Údajně napomůže restart zařízení do továrního nastavení, ale ani to nemusí zcela pomoci.

V redakci máme několik Nexusů, ale ani na jednom nepozorujeme výše zmíněné problémy. Pokud jste na něco narazili, budeme rádi, když se s námi podělíte o svá zjištění v komentářích.

Zdroje: androidorigin.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jakub Bouček

16. 6. 2014, 6:42

Nexus 4 – restartů pár už bylo, ale vždy v souvoslosti s větší zátěží, např. při pořizování photo-sphere. Občas se telefon bezdůvodně začne zahřívat a vybíjet, ale vždy jsem to přisuzoval nevychovanému G+, které něco kutilo s právě natočeným videem (auto-backup mám zakázaný, stejně jako všechny g+ efekty), vždy se to vyřešilo force-stopem.
Je pravda, že se problémy objevují v poslední době, spojoval jsem si to s nestabilní aplikací, ale až na základě článku uvažuju, že by to mohlo být systémeme a ne nějakou prašivou appkou.
Kromě toho si vybavuju, že i když aktualizace slibovala opravu camerového daemona, tak pozoruju spíš delší prodlevy při zapnutí foťáku a občas mi napíše, že se nemohl připojit ke kameře a musím restartovat. Sakra, je toho dost a nemám z toho radost.

Nexus 5, horší příjem wifi a totální výpadky přenosu dat v síti 3G v některých lokalitách, nutno vynutit 2G a teprve potom data jedou.

Nexus 4 – po aktualizaci mi nefungovalo tlačítko power pro funkci vypnutí a screenshot. Dále nešel Google Play. Po úplném vybití vše funguje.

Ezzi Ensaan

14. 6. 2014, 19:10

Nexus 7 2012 32 GB 3G výrazné zhoršení spotřeby energie, seká se prostředí,výrazné zahřívání tabletu- výrazné zhoršení po aktualizaci!

Jakub Pýcha

14. 6. 2014, 17:24

Nexus 4, od updatu na 4.4.3 sporadické problémy s WiFi.

Nexus 5všetko funguje jak má :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat