Kreativní proměna zamykací obrazovky

Kreativní proměna zamykací obrazovky
2014-06-15T08:40:07+02:00
• 15. 6. 2014

Zamykací obrazovky mnohých zařízení nevypadají nic moc a kreativní uživatelé se většinou snaží o jejich změnu, nebo alespoň úpravu vzhledu. Jednou z aplikací, která vám umožní bez znalostí zamykací obrazovku změnit, je Sparky Lock Screen.

unnamed_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result

Tato aplikace obsahuje hned několik různých témat, která jsou na pohled velmi hezká. Autoři byli kreativní a neotáleli s různými nápady. Mezi nejlepší vlastnost řadím, že je každá nastavená obrazovka unikátní v tom, že ji odemykáte různými způsoby, tzn. různě tažením do stran, potažením nahoru atd.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Rozhodně se nemusíte bát, že nebudete vědět, jak se která obrazovka odemyká, jelikož vás při nastavování přehledně informuje tutorial. Ten vám ukáže i různé body na obrazovce, u kterých jasně vysvětlí funkci.

Sparky Lock Screen najdeme v obchodě Play ve dvou verzích. Lite verze nabídne uživatelům pár obrazovek k vyzkoušení. Pokud se vám zalíbí některá z dalších obrazovek, budete si muset připlatit, přičemž částka vyšplhala na 60 Kč za všechny. Jestliže si chcete koupit jen pár vámi oblíbených, tak vám to umožní verze Lite, kde si je můžete zakoupit pomocí in-app platby za menší poplatek.

logo-app Sparky Lock Screen Lite Sparky Mobile Zdarma ANDROID logo-app Sparky Lock Screen Sparky Mobile 2,99 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat