Čeští Madfinger Games slaví 4. výročí a rozdávají dárky

Čeští Madfinger Games slaví 4. výročí a rozdávají dárky
2014-06-04T11:23:10+02:00
• 4. 6. 2014

Psal se rok 2009 a na iOS vyšly tři české hry: 15 Blocs Puzzle, Samurai: Way of the Warrior a BloodyXmas. Pocházely od čtyř talentovaných vývojářů z Brna, kteří si tenkrát říkali Mad Finger Games. Slavili úspěch, a tak se s předchozími zkušenostmi z vývoje AAA her jako Mafia nebo Vietcong rozhodli v roce 2010 založit společnost MADFINGER Games, a. s. a vývoji mobilních her se začali věnovat naplno.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

4 zakladatelé MADFINGER Games: Marek Rabas, Michal Babjár, Pavel Čížek a Tomáš Šlápota; zdroj: lupa.cz

Od té doby uplynuly již 4 roky a MADFINGER Games se změnili k nepoznání. Místo čtyřčlenného týmu zde pracuje už přes 50 lidí a na digitálních obchodech se pod jejich jménem nachází několik úspěšných her, které za celou dobu zaznamenaly úctyhodných 60 milionů stažení. Značky SHADOWGUN a DEAD TRIGGER se staly synonymem pro benchmark mobilních zařízení a stihly sklidit spoustu českých i zahraničních ocenění, mezi kterými nechybí ani mobilní hra roku.

rewards

Která česká firma vyvíjející mobilní hry se může pyšnit tolika tituly?

Na počest svého výročí se v MADFINGER Games rozhodli uspořádat pořádnou oslavu, a těžit z ní mají především jejich fanoušci. Každý den čeká na hráče překvapení v podobě in-game předmětů do některé z her. K jejich získání stačí zadat kód ze speciálního webu. To ovšem není vše, těšit se můžete také na spoustu aktualizací.

dead_trigger

Shadowgun i Samurai II: Vengeance se dočkají hned několika vylepšení, mezi které patří vylepšený grafický výkon, podpora displeje iPhonu 5/5s, záloha do cloudu, achievementy, využití celé obrazovky na Androidu 4.4 a v poslední řadě také podpora pro nové gamepady. Ani Dead Trigger 2 nezůstane ochuzen, v brzké době získá například nové zbraně.

MADFINGER Games přejeme mnoho úspěchů do budoucna a těšíme se na další skvělé hry. Ostatně, podle jejich stránek bychom se měli brzy dočkat něčeho nového.

Zdroje: madfingergames.com, cs.wikipedia.org, lupa.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat