Blesková 80% sleva na StressLocator (iOS,Android)

Blesková 80% sleva na StressLocator (iOS,Android)
2014-06-13T12:35:23+02:00
• 13. 6. 2014
1

V poslední době se můžeme setkat s aplikacemi, které nám slibují měření tepu pomocí vašeho fotoaparátu a blesku. Mají kupodivu docela vysokou přesnost a v obchodech neustále přibývají další. Jednou z takových je i ryze česká aplikace jménem StressLocator, která vám nejenže změří tep, ale i vás naučí dýchat při různých stresových situacích.

unnamed_result

Dnes se na facebookové stránce aplikace objevila informace o slevové akci, kterou autoři nazývají „ČERNÝ PATEK PRO STRESSLOCATOR PRO“. Tato akce znamená slevu ze 135 Kč na 24 Kč, což je cca 80%! Tato akce by původně platila pouze do dnešní půlnoci, ale autoři nás vyslyšeli a prodloužili ji díky Dotekománii do soboty. Proto neváhejte a určitě aplikaci vyzkoušejte.

xyz

Podrobnější recenzi o této aplikaci pro vás připravujeme se speciálním přístrojem, který dokáže změřit podíl kyslíku v krvi a mnoho dalších věcí.

logo-app StressLocator Pro Petr Kolman 5,33 US$ ANDROID logo-app Stress Locator Free Petr Kolman Zdarma ANDROID logo-app StressLocator Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Petr Kolman

13. 6. 2014, 16:16

Aplikace byla napsána pro oxymetr a kamera je použitelná jen u některých mobilů. Prosím nebuďte na nás zlý při hodnocení. Slibuji, že do další verze tam dám velkou ceduli, „opatrně, u některých mobilů může pálit!“. Děkuji jinak za podnětné připomínky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat