Asus Transformer Pad zamíří na český trh

Asus Transformer Pad zamíří na český trh
2014-07-28T18:12:22+02:00
• 27. 6. 2014

Na letošním ročníku veletrhu Computex v Tajpeji představila společnost Asus nové hybridní zařízení s názvem Transformer Pad, které spojuje výhody tabletu a přenosného počítače. Tento nový model půjde zakoupit za necelý měsíc i na našem trhu za přijatelnou cenu. Uživatelé se mohou těšit na 64bitový procesor od Intelu, nejnovější verzi Androidu nebo až 9hodinovou výdrž baterie.

TF103C_white_02 TF103C_black-new01

Novinka nabídne 10,1palcový IPS displej s HD rozlišením (1280 x 800 pixelů). Hardwarovou část zahrnuje čtyřjádrový procesor Atom Z3745 taktovaný na frekvenci 1,33 GHz, 1GB operační paměť RAM či úložiště o velikosti 16 GB. Další rozšíření řeší paměťová microSD karta a vzdálené úložiště na jeden rok zdarma s kapacitou 16 GB. Snímky pořídíte 2megapixelovým fotoaparátem, zatímco přední část doplňuje 0,3MPx kamerka.

Celkovou výdrž zajišťuje 5 070mAh baterie. Softwarovou výbavu dostal na starost systém Android ve verzi 4.4 KitKat s nástavbou Zen UI. Z ostatní výbavy stojí za zmínku podpora WiFi, Bluetooth, GPS, Glonass apod. Zařízení bude k dispozici v černém nebo bílém provedení od poloviny července. Doporučená prodejní cena byla stanovena na hranici 7 990 Kč včetně DPH.

TF103_black_25 TF103C_white_new03

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat