Asus představil hybrid 5 v 1 s Androidem a Windows

Asus představil hybrid 5 v 1 s Androidem a Windows
2014-06-03T08:00:55+02:00
• 3. 6. 2014

Společnost Asus již odjakživa experimentovala s různými konvertibilními zařízeními. Začala třeba řadu Transformer, kdy se tablet s Androidem po připojení klávesnice proměnil v netbook. Nyní jsme se ale dočkali novinky v podobě Asusu Transformer Book V. Jak již z názvu zařízení může vyplývat, kombinuje pět různých přístrojů.

ASUS-Transformer-Book-v-792x446

 

Jedná se o notebook s Windows 8.1, tablet s týmž systémem, a dále telefon, tablet a také notebook s Androidem 4.4 KitKat. Samotný koncept je podobný PadFonu a Transformerům samotným. Telefon se totiž vloží do tabletu a tablet připojí ke klávesnici. Telefon disponuje 5palcovým HD IPS displejem a je poháněn novým procesorem od Intelu. Jedná se konkrétně o 64bitový model Intel Moorefield. Ten doplňují 2 GB RAM, baterie o kapacitě 2550 mAh a 8MPx fotoaparát.

Samotný tablet potom nabízí 4 GB RAM, Intel procesor a 128 GB flash paměti. Displej má však pouze rozlišení HD na úhlopříčce 12,5 palce. Baterie má kapacitu 28 Wh. To má zajistit výdrž až 10 hodin. Po připojení telefonu do tabletu poté dochází k běhu Androidu ve Windows. Jedná se zajisté o zajímavou kombinaci a o její úspěšnosti rozhodne i cena. Tu bohužel zatím neznáme.

asus-transformer-book-v-press-1

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat