Alcatelu unikl model OneTouch D820 s QHD displejem

Alcatelu unikl model OneTouch D820 s QHD displejem
2014-06-18T11:00:54+02:00
• 18. 6. 2014

Známý benchmark GFXBench přináší nové informace týkající se dalšího telefonu, který bude disponovat displejem s QHD rozlišením. Po společnostech Vivo, Oppo, LG by měla pravděpodobně následovat čínská společnost TCL. Ta nejen do Evropy dodává svá chytrá zařízení pod daleko proslulejší značkou Alcatel. Novinka nese prozatímní název OneTouch D820 a uvnitř nabídne hardwarové specifikace charakteristické pro nejvyšší třídu.

Alcatel

Model ve výpisu z benchmarku má 4,6palcový displej zaujímající QHD rozlišení (2560 x 1440 pixelů) při hustotě pixelů 638 PPI. Výkon by mu měl dodávat osmijádrový procesor MT6595 od MediaTeku schopný běžet až na 2,2GHz frekvenci spolu s 3GB operační pamětí RAM. Úložiště zřejmě dostane 16GB velikosti. Překvapením je, že fotoaparáty po obou stranách mají 8megapixelové rozlišení s podporou nahrávání videí v kvalitě 4K.

Softwarovou stránku zajistí systém Android ve verzi 4.4 KitKat a rozmach sítí 4. generace se asi zasloužil o jejich podporu. Na úvod vypadají specifikace opravdu velice slibně, i když podporu 4K videí u přední kamerky bychom nedoporučovali brát příliš vážně. Jaké překvapení nakonec Alcatel, respektive TCL připravuje, zjistíme až v následujících několika měsících, kdy může dojít k oficiálnímu představení třeba v Berlíně na zářijovém veletrhu IFA.

Alcatel OneTouch D820

Zdroj: arctablet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat