Vývojáři CyanogenModu 11 slibují „stabilní“ verzi 2x měsíčně

Vývojáři CyanogenModu 11 slibují „stabilní“ verzi 2x měsíčně
2014-05-05T17:47:12+02:00
• 5. 5. 2014

Pokud patříte mezi uživatele populární distribuce Androidu CyanogenMod 11, určitě už vám vrtalo hlavou, kdy se objeví první stabilní verze. Vždyť od začátku vývoje v prosinci 2013 už uběhlo přesně půl roku. Existují sice tzv. M Snapshoty, které vychází každý měsíc a jejich úkolem je odchytat všechny chyby z každodenních Nightly sestavení, ale přece jenom se stále nedají považovat za stabilní.

cyanogenmod

Vývojáři ze Cyanogen Inc. si byli neustálých otázek ohledně stabilní verze vědomi, a proto se s dnešním vydáním sestavení M6 Snapshot rozhodli nastínit budoucnost vydávání CyanogenModu. Odteď již nečekejte vydávání „stable“ a „release candidate“ sestavení tak, jak jste byli zvyklí z minulých verzí.

Měsíční M Snapshoty vývojářům pro ladění chyb dostačují, a pro rychlejší aktualizace se je rozhodli začít vydávat dvakrát měsíčně. Jakmile budou všechny chyby a nedodělky vymýceny, teprve poté lze očekávat skutečnou stable verzi, kterou vývojáři plánují vydat do konce roku. Jestliže tak požadujete stabilní systém pro každodenní používání, s novými aktualizacemi se nyní budete setkávat častěji. Mezitím však stále budou k dispozici Nigtly sestavení s nejnovějšími experimentálními funkcemi.

Ke stažení nejnovějšího M6 Snapshotu zamiřte na download stránku CyanogenModu

Zdroj: cyanogenmod.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat