Samsung Galaxy K Zoom – předobjednávky ukázaly cenu

Samsung Galaxy K Zoom – předobjednávky ukázaly cenu
2014-05-25T12:12:20+02:00
• 25. 5. 2014

Minulý měsíc Samsung oznámil, že Galaxy K Zoom nahradí předchůdce Galaxy S4 Zoom z loňského roku. A nyní si tedy můžete předobjednat jeden kus, pokud žijete ve Velké Británii.

Prozatím společnost přijímá pouze objednávky z Anglie na svých webových stránkách. Cena tohoto modelu je zatím nastavena na 400£, což je přibližně 13 500 Kč.  Ovšem díky Android Beat zde máte kód (NPR-14G-QKY-WSZ), jenž vám umožní dostat slevu 10 %. Čili po uplatnění této slevy zaplatíte „jen“ 360 £, a to je přibližně 12 200 Kč. Také je zde kritizovaný začátek dovozu, který je nyní nastaven na 29. května, ačkoliv jsme již dříve slyšeli, že začátek měl být už v polovině května. Bohužel s tím se teď nedá už nic dělat.

Selection_815

Ve Velké Británii je cena ustanovena na 400 £, což je srovnatelné s cenou 493 € v Německu. Ovšem bohužel pro zbytek Evropy se cena zastavila až na 519 € a to je jen něco málo přes 14 000 Kč. Zároveň ale nikdo nezaručuje, že cena u nás bude stejná.

Samsung Galaxy K Zoom obsahuje SUPER Amoled 720p displej o rozměrech 4.8 palce, xeonový blesk, rozlišení natočeného videa dosahuje 1080p s 10x optickým zoomem, 20.7MPx zadní kamera, 2MP přední kamera, 2GB RAM, 8GB vnitřní paměti, hexa-core Samsung Exynos processor (1,7 GHz dual-core a 1,3 GHz quad-core), slot pro microSD kartu, 4G LTE, Wifi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC a baterku o výdrži 2 430 mAh. Samozřejmostí je operační systém Android 4.4 KitKat.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat