Philips připravuje model l928 – nabídne osm jader a kůži

Philips připravuje model l928 – nabídne osm jader a kůži
2014-05-19T12:20:32+02:00
• 19. 5. 2014

Na čínské blogovací sítí Sina Weibo se společnost Phillips pochlubila zařízením, které oproti současným modelům ve vlastní nabídce chytrých telefonů vynikne jak po stránce výkonu, tak designové. Výrobce z Nizozemska sice toho příliš neprozradil, ale už samotné základní specifikace naznačují, že může jít o velkého hráče na mobilním trhu, pokud neselže na maličkostech, jako je prodejní cena nebo nízká kapacita baterie.

Philips l928 - displej

Telefon nesoucí označení L928 by měl přinést 6palcový displej s Full HD rozlišením, o jehož výkon se postará osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku po boku 2GB operační paměti RAM. Interní úložiště pro uživatele v základu nabídne velikost 16 GB. Tu navíc dále rozšíříte vložením paměťové microSD karty. Výrobce u novinky rovněž nezapomněl na podporu funkce dual-SIM, kterou mají ve velké oblibě hlavně na trzích v Číně a jejím okolí.

Celá konstrukce byla vyrobena z polykarbonátu, přičemž do zadní části přišla imitace kůže. Fotografie bude možné zachycovat 13megapixelovým fotoaparátem se světelností objektivu f/2.0. Podle zveřejněného snímku mají boční rámečky minimální velikost a displej zabírá až 75 % procent celé plochy. Nad tím, kdy dojde na oficiální představení, na jakých trzích bude telefon dostupný či jakou výrobce nastaví prodejní cenu, můžeme prozatím jen spekulovat.

Philips l928 - fotoaparát

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat