Notiface: Facebook pro Android snadno a rychle

Notiface: Facebook pro Android snadno a rychle
2014-05-14T09:25:53+02:00
• 14. 5. 2014

Pokud se dá o nějaké aplikaci pro Android říci, že své uživatele doslova špehuje, je to bezesporu Facebook. Nejen že nesmyslně vyžaduje práva pro přístup k SMS zprávám, ale také si může dovolit přímo volat na telefonní čísla. Samotná aplikace navíc není zrovna moc svižná. Naštěstí se z ničeho nic objevilo české vývojářské studio Aqua Soup se svou aplikací Notiface, která si s výše zmíněnými problémy dokáže snadno poradit.

notiface

Notiface si přímo nehraje na samostatného klienta pro Facebook, ale pouze zprostředkovává oznámení. Ptáte se, jak to funguje v praxi? Pokud vám na Facebooku někdo „olajkuje“ fotku nebo třeba napíše komentář, Notiface se o tom ihned dozví a dá vám vědět. Všechno ostatní můžete obstarávat skrze mobilní verzi sociální sítě, na kterou vás dokáže Notiface odkázat stiskem jednoho tlačítka. A na rozdíl od oficiální aplikace nepotřebuje Notiface hromadu oprávnění, vystačí si jen s přístupem k síti a synchronizací účtů.

notiface_1 notiface_2 notiface_3

To vše zdarma a navíc s hezkým uživatelským rozhraním. Pokud byste ale chtěli české autory podpořit, za pouhou dvacku dostanete možnost zobrazovat profilové obrázky a doplněk do Dash Clock widgetu.

logo-app Notiface: Facebook upozornění AquaSoup Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat