Herní pecky Half-Life 2 a Portal od Valve zamířily na Android

Herní pecky Half-Life 2 a Portal od Valve zamířily na Android
2014-05-12T17:40:47+02:00
• 12. 5. 2014
1

Kdo by neznal Half-Life, populární sérii akčních her. Od vydání druhého dílu uběhlo téměř 10 let a  mezitím mobilní zařízení vyspěla natolik, že bez problémů dokáží spustit graficky náročné hry. Právě proto si dnes mohou majitelé herního handheldu NVIDIA Shield naplno užít Half-Life 2, který vychází na Google Play. Očekávat můžete vysokou inteligenci nepřátel, která dosud nemá konkurenci, a také pokročilou fyzikou, jež hru před 10 lety tolik proslavila.

half-life

Hrátky s fyzikou si ale majitelé Shieldu neužijí pouze v Half-Life 2, ale také v Portalu, který se dnes rovněž objevil na Google Play. Hra z roku 2007, která sází jen a pouze na pokročilé hádanky, sklidila za svoji existenci přes 70 hodnocení. Mezinárodní hodnocení na Metacritic se zastavilo na 95 %, o kvalitě hry tak nelze pochybovat.

portal

Pokud patříte mezi šťastné majitele herní mašinky od NVIDIE, budete si muset na svém účtu připravit tučných 200 Kč na každou hru. Neobvykle vysoká částka se však dá ospravedlnit vysokou kvalitou her, které vám na cestách vydrží opravdu dlouho. A jestliže jste si Shield nenechali dovézt ze zahraničí, nezoufejte. Druhá generace s novým čipsetem Tegra K1 je téměř za dveřmi, a dočkají se jí i hráči z Evropy.

logo-app Half-Life 2 NVIDIA Tegra Partners 9,99 US$ ANDROID   logo-app Portal NVIDIA Tegra Partners 9,99 US$ ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Anon Anonymous

7. 3. 2015, 8:23

Na co je to jenom na shieldu? Když můj notebook unese Half lfie 2 na max. detaily s nejvyšším rozlišením co má? A to ho nemám tak výkonný i můj mobil by tyhle hry unesl levou zadní a ne jenom shield -_______-!! Ale skoro 200 kč to si dělají srandu? Na tak malé obrazovce? To si radši koupím z bazaru za levnou stovku na počítač.Smazal jsem ho protože jsem se lekal těch slizounů na stropě.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat