Goldgenie vyrábí zlatý One (M8) za 50 tisíc korun

Goldgenie vyrábí zlatý One (M8) za 50 tisíc korun
2014-05-06T07:15:14+02:00
• 6. 5. 2014

Společnost Goldgenie zabývající se zlacením různých zařízení zařazuje do své nabídky nejnovější model One (M8) od HTC. Tchajwanský výrobce představil hlavní model pro letošní rok teprve před několika týdny a první zájemci jej mohou již za několikanásobně vyšší cenu získat v exkluzivních provedeních. I když pro prostého uživatele jde tato záležitost zcela mimo něj, tak případní kupci mohou očekávat telefon v luxusním převleku na veřejnosti lahodící každému oku.

HTC One M8 HTC One M8 - zadní část

Základní kamen tvoří neblokovaný přístroj určený pro běžný prodej, který funguje na jakékoliv mobilní síti na světě. Do předinstalovaného softwaru nebylo rovněž zasahováno, takže majitelé nemusí předpokládat žádné nadstandardní služby v podobě prémiových aplikací. Model One (M8) lze získat v 24karátovém zlatě, růžovém zlatě nebo platině za cenu v rozmezí od 2 561 do 2 831 dolarů (tj. v přepočtu cca 50 703 – 56 048 Kč).

K tomu ještě získává speciální ochranu Clear-Coat odolnou vůči poškrábání. Při poškození výrobce zasílá nové zařízení v rámci doživotní záruky. Ta ztrácí platnost v případě cíleného poškození. Dále bez ohledu na to, jakou verzi provedení si vyberete, je zařízení dodáváno v luxusním pouzdře vyrobeného z dubu s třešňovým nádechem. K němu výrobce dodává klasické příslušenství, gumové pouzdro a patřičnou dokumentaci.

HTC One M8 - prodejní balení

Zdroj: goldgenie.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat