Dotekománie doporučuje #40 – Hlídač koulí

Dotekománie doporučuje #40 – Hlídač koulí
2014-05-03T12:00:02+02:00
• 3. 5. 2014

Dnes již můžeme říci, že nám chytrá zařízení ulehčují život a šetří spousty času. Vývojáři jsou pilní a mnohdy náhodou narazíme na aplikace, které mají využití v různých odvětvích. Existuje velké množství různorodých účelů, které má aplikace na starosti, to se týká i zdravotnictví. Dnes si představíme aplikaci, která má za úkol zdravotně poradit hlavně mužům.

Hlídač koulí, jak název napovídá, je aplikace, která slouží mužskému pohlaví. Aplikace má za úkol vás poučit o zdravotních problémech s varlaty. Zdraví v této oblasti je pro každého muže velmi důležité, přičemž by neměl nikdo tuto část podceňovat.

unnamed_result

Hlídač koulí vám pomůže s tím, jak má probíhat samovyšetření. Návod si můžete v aplikaci přečíst, nebo si spustit video, na kterém se podílel i známý český herec Jiří Mádl. Touto prevencí se lékaři snaží předejít případným dosti špatným následkům, jelikož víme, že včasná návštěva doktora může mnohdy zachránit život. Hlídač koulí apeluje především na muže ve věku od 15 do 40 let, kdy je riziko nádoru varlat větší.

unnamed (3)_result unnamed (1)_result

Aplikace nemá pouze inspirativní charakter, nýbrž má i několik zajímavých funkcí. Připomínání, že máte provést samovyšetření po určitém časovém úseku, je dobrým řešením v případě, že často zapomínáte. V aplikaci nalezneme informace od odborných lékařů vůči této problematice a mapu onkologických center v ČR.

unnamed (2)_result unnamed (4)_result

Hlídač koulí je dostupný pro operační systémy Android, iOS a WP. Vše je zcela zdarma.

logo-app Hlídač koulí Sugar And Ketchup Zdarma ANDROID

[winphone]hlídač-koulí/125f23a7-1cfc-45e1-8af6-fb7706520c02?[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat