Chystá se Half-Life 2 pro Nvidia Shield Android

Chystá se Half-Life 2 pro Nvidia Shield [Android]
2014-05-08T20:49:46+02:00
• 8. 5. 2014

Není tomu dlouho, co jsme se dozvěděli o vydání známé hry Portal pro herní konzoli Nvidia Shield, přičemž dnes vypluly na povrch informace o vydání další skvělé hry.

11

Onou hrou je známá střílečka Half-Life 2. Pokud vám tento název něco říká, není se čemu divit. Jedná se o skvělou FPS hru známou především z PC. Má za sebou dlouhou historii a mnoho hráčů ji hraje dodnes. Informace o vydání Half-Life 2 jsou prozatím velmi strohé. Že má hra vyjít, jsme se dozvěděli díky zahraniční redakci, které dorazil dárek v podobě známého páčidla v zelené barvě právě s logem herní konzole Nvidia Shield. Datum vydání a cena je zatím neznámá.

22

Hra Half-Life 2 je pokračováním úspěšného prvního dílu a vyšla roku 2004. Tuto FPS střílečku zná téměř každý hráč. Half-Life 2 pro PC běží na enginu Source, přičemž byla vyvinuta studiem Valve Corporation. Half-Life 2 obsahuje hru pro jednoho hráče a online multiplayer. Je založena na zabíjení protivníků, kterými jsou různé nestvůry, vojáci apod. Vyniká díky svým možnostem, kdy můžete nepřátele zabíjet pomocí různých vybuchujících barelů, zapalováním plynu, kuší a mnoha dalšími způsoby.

Zdroje: androidcentral.com, cs.wikipedia.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat