Appy Gamer – herní novinky na jednom místě Android

Appy Gamer – herní novinky na jednom místě [Android]
2014-05-21T09:54:32+02:00
• 21. 5. 2014

Appy Gamer je sice jedna z mnoha aplikací v Obchodě Play, jenž vám přináší nejnovější informace nejen z herního dění, o to více se však snaží je k vám dostat nejrychlejší a nejsnazší cestou. Informace nejen o herním průmyslu dostáváte prakticky nepřetržitě, díky mnohým portálům, ke kterým máte přístup.

article_ap  share_ap  choose_ap

Aplikace je zcela zdarma, a proto je celkem kupodivu, že máte tolik možností. Uvedeme si jen pár z nich. Sdílení je přeci jen samozřejmostí, dále je skvěle zpracována nabídka témat. Přejíždění mezi články je vyřešeno velmi dobře, stačí jen přejet prstem po displeji doprava pro další článek, doleva pro předešlý. Máte zde možnost uložit si všechny články pro offline čtení nebo také nastavit si, kdy se mají všechny články stáhnout, abyste si je mohli později přečíst.

tema_ap  portaly_ap

Tato aplikace je přeci jen především určena pro herní nadšence a navíc zde zatím není možnost češtiny. Což je vzhledem k obsahu logické. Ovšem pokud chcete každý den vědět, kdy vyjde vaše oblíbená hra, je tato aplikace přesně pro vás. Jak jsem již zmínil, již ze začátku, máte přístup k více jak 30 portálům, a tak nouze o novinky opravdu není. Jedna z věcí, co mi zde chybí, je přidání vlastního portálu. Pak už jen třeba změna hlavní barvy z oranžové na barvu, která je mi více příjemnější.

Aplikace je dostupná pro Android 2.2 a vyšší.

logo-app Appy Gamer – Games news News Republic Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat