ZTE představilo herní konzoli ZTE9 FunBox s Tegrou 4

ZTE představilo herní konzoli ZTE9 FunBox s Tegrou 4
2014-04-16T17:24:00+02:00
• 16. 4. 2014

Pár projektů herních konzolí s operačním systémem Android jsme tu již měli. Vzpomeňme například na zařízení Ouya. Čínská společnost ZTE se nyní rozhodla také vstoupit do tohoto oboru a představila multimediální konzoli. Ta má název ZTE9 FunBox a je poháněna novou Tegrou s číslovkou 4.

unnamed-1

Uvnitř konzole mimo čtyřjádrové Tegry 4 nalezneme 2GB operační paměti a 8GB vnitřní úložiště pro vaše data. Konektivitu zde zajišťuje WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, klasický ethernetový konektor RJ-45, port HDMI 4.1 a microUSB. Ovládání her zajistí speciálně vyvinutý analogový ovladač s gyroskopickými senzory, který s konzolí komunikuje přes rozhraní Bluetooth. K dispozici je také standardní dálkové ovládání a webkamera. Operační systém Android zde nalezneme ve verzi 4.3 Jelly Bean s vlastní nadstavbou.

unnamed unnamed

Konzole FunBox jde do prodeje v Číně již dnes a to za cenu v přepočtu 2 250 Kč. K dispozici bude dvanáct barevných variant. Uživatelé mají k dispozici více než 200 her a mohou sledovat množství streamovaného video obsahu. Do konce roku plánuje společnost prodat na 3 miliony těchto konzolí.

Zdroj:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat