Tag Heuer Meridiist Infinite dobije baterii přímo na slunci

Tag Heuer Meridiist Infinite dobije baterii přímo na slunci
2014-04-08T15:15:43+02:00
• 8. 4. 2014

Společnost známá svými luxusními hodinkami nebo slunečními brýlemi nabízí v portfoliu rovněž několik prémiových zařízení. Dalším takovým bude model s názvem Meridiist Infinite. Švýcarský výrobce samozřejmě většinu upoutá prvotřídní kvalitou zpracování, použitými materiály a tentokrát i speciálními články zaručujícími automatické nabíjení. To je na poli mobilních telefonů stále zcela výjimečná funkce.

Tag Heuer Meridiist Infinite

Telefon s titanovo-uhlíkovou konstrukcí má vpředu pod safírovým sklem tenké solární fotovoltaické články, které zajišťují automatické nabíjení z přímého slunce či umělého světla během setrvání v pohotovostním režimu. Po stránce technických specifikací to bude jednoznačně podprůměrné zařízení, čemuž odpovídá 2,4palcový OLED displej s QVGA rozlišením (240 x 320 pixelů). Navíc jeho druhá, menší část na horní hraně zobrazuje některá další upozornění.

Tag Heuer Meridiist Infinite - displej

Další výbava počítá s 8GB interní pamětí, 5MPx fotoaparátem, podporou GSM sítí a funkce dual-SIM. Přímo z výroby dorazí pouze limitovaný počet zařízení, přesněji 1 911 kusů k vybraným prodejcům v červenci za neznámou cenu, ale vzhledem k předchozím modelům ji lze očekávat kolem 5 000 dolarů (tj. v přepočtu 99 761 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat