Tvrdá rána pro BlackBerry od amerického operátora T-Mobile

Tvrdá rána pro BlackBerry od amerického operátora T-Mobile
2014-04-14T10:10:49+02:00
• 14. 4. 2014
1

Společnost BlackBerry dostala další tvrdou ránu pod pás, což není zrovna ideální v době, kdy dlouhodobě pracuje na celkovém zlepšení. Tentokrát se o ni zasloužil John Legere, generální ředitel americké pobočky T-Mobilu, který již minulý měsíc oznámil neprodloužení partnerské dohody právě s kanadským výrobcem. Teď ke všemu představil speciální program, v němž všem zákazníkům nabízí slevu za koupi nového zařízení s odprodejem telefonu právě od BlackBerry.

T-Mobile USA

Všichni američtí zákazníci mobilního operátora T-Mobile vlastnící jakýkoliv telefon od BlackBerry mají až do konce tohoto roku příležitost získat slevu až 200 dolarů (tj. v přepočtu 3 655 Kč) na nákup nového zařízení. Přitom nejvyšší 200dolarová sleva platí jen v případě nákupu telefonu od společnosti Samsung, jinak při zpětném odkupu lze získat slevu pouhých 100 dolarů (tj. 1 977 Kč).

Kanadské společnosti zbývá do vypršení kontraktu necelých 14 dní, přesněji 25. dubna, kdy poté převezme žezlo jihokorejský výrobce, který bude především lákat na aktuální vlajkovou loď Galaxy S5. Jakým směrem se BlackBerry nyní chystá vydat, není prozatím známo, ale nejspíše zamíří k novému obchodnímu partnerovi, s jehož pomocí si udrží minimální šanci na udržení v mobilním odvětví.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

tyto akce mi připadají jak nekalá soutěž

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat