Oppo Joy – průměrná novinka pro nenáročné

Oppo Joy – průměrná novinka pro nenáročné
2014-04-28T06:50:52+02:00
• 28. 4. 2014
1

Rodinu chytrých zařízení rozšiřuje společnost Oppo o jeden cenově dostupný model s názvem Joy. Čínský výrobce tentokrát vynechal nejvyšší třídu chytrých zařízení a využil méně výkonných součástek, než jak je u něj obvykle zvykem. I když byla novinka představena pouze pro indonéský trh, nemůžeme vyloučit následné rozšíření prodeje na další rozvíjející se trhy.

Oppo Joy bílý Oppo Joy černý

Oppo Joy si vysloužil 4palcový IPS displej s WVGA rozlišením (800 x 480 pixelů), který pohání dvoujádrový procesor od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali 400 a 512MB operační paměť RAM. Vnitřní paměť má v základu velikosti 4 GB a tu navíc rozšíříte až o 32 GB po vložení paměťové microSD karty. Rozměry konstrukce dosahují na hodnoty 124 x 63 x 9,9 mm při hmotnosti 125 gramů.

Přední část dále doplňuje 0,3MPx kamerka, zatímco v zadní části najdete 5MPx fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Softwarovou stránku zajišťuje systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean s nástavbou Color OS. Výbavu uzavírá 1700mAh baterie, funkce dual-SIM, Bluetooth, WiFi, HSPA+, GPS. V prodeji lze očekávat černé nebo bílé provedení za cenu 1 699 000 indonéských rupií, což v přepočtu vychází na 2 897 Kč bez daně.

Zdroj: oppomobile.co.id

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Cim si tento foun zaslouzil clanek ? cenou ani parametry urcite ne

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat