Nokia uvedla bezdrátový reproduktor MD-12

Nokia uvedla bezdrátový reproduktor MD-12
2014-04-04T10:30:24+02:00
• 4. 4. 2014

Po boku mobilních novinek v podobě Lumie 930, 630 a 635 z dílny finského výrobce si mezi chytrá příslušenství našel svoji cestu i jeden vcelku pohledný reproduktor nesoucí označení MD-12. Toto bezdrátové zařízení s velmi kompaktními rozměry barevně odpovídá výše zmíněným novinkám, které budou v nejbližší době k dostání ve čtyřech barevných variantách (žlutá, zelená, oranžová, bílá). Milovníci hudby se tedy mají rozhodně na co těšit.

Nokia MD-12

Společnost Nokia uvedený reproduktor o váze 180 gramů velikostně přirovnává k jablku, což pro případné zájemce může znít velmi nepřesně. S chytrým telefonem dokáže komunikovat prostřednictvím technologie NFC nebo Bluetooth, a ovládat jej dokonce lze i přes aplikaci Hub Device. Uživatelé modelů se základními funkcemi také nepřijdou nazmar, protože výrobce do prodejního balení ke všemu přibaluje audio konektor pro drátové připojení.

Vestavěný vibrační pohon zesiluje nízké frekvence, takže ať umístíte zařízení na jakýkoliv povrch, zvuk nebude nijak ovlivňován a nabídne překvapivé množství basů. Bezdrátový reproduktor MD-12 chystá vstoupit do oficiálního prodeje ještě v tomto čtvrtletí za cenu okolo 54 dolarů (tj. v přepočtu 1 076 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Nokia MD-12 (3) Nokia MD-12 (4) Nokia MD-12 (2)

Zdroj: conversations.nokia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat