Jason Mackenzie z HTC: kdo chce levný plast, koupí si Samsung

Jason Mackenzie z HTC: kdo chce levný plast, koupí si Samsung
2014-04-01T08:30:40+02:00
• 1. 4. 2014

Když Samsung odhalil svoji vlajkovou loď s názvem Galaxy S5 pro letošní rok,  HTC si neodpustilo pár nevybíravých reakcí, které ke konkurenčnímu prostředí samozřejmě patří. Možná učiněno ze strachu, možná jen jako neškodné popíchnutí. Do mlýnku značným dílem přispěl i samotný prezident zámořské pobočky Jason Mackenzie na sociální sítí Twitter, během oficiálního představení nového modelu One (M8) a také v jednom z poskytnutých rozhovorů.

Galaxy S5 a HTC One M8

První reakce z HTC byla, že případní kupující mohou mít brzy výčitky svědomí. Hned na to Jason Mackenzie na vlastní Twitter účet retweetnul známý snímek přirovnávající Galaxy S5 k obyčejné náplasti. Dále v rozhovoru pro Business Insider Mackenzie kritizoval jihokorejskou společnost za vynaložený obrovský balík peněz na reklamní kampaně, zatímco HTC především investuje peníze do zákazníků, kteří jej odmění nákupem telefonu.

Samsung se má soustředit jen na investice do reklam, v němž malují svět do modra a z toho vycházejí jejich výrobky. HTC One (M8) je údajně o něco lepší než několik dolíčků na zadní straně. Nakonec Mackenzie doporučil Galaxy S5 všem zájemcům o plastový telefon. One (M8) míří za jinou sortou zákazníků, kteří chtějí jen to nejlepší. Zda HTC skutečně nepotřebuje silnou reklamní kampaň, ukážou až prodejní čísla minimálně na konci příštího kvartálu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat