5 aplikací ze storu – herní novinky „téměř“ zdarma iOS

5 aplikací ze storu – herní novinky „téměř“ zdarma [iOS]
2014-04-16T13:45:42+02:00
• 16. 4. 2014

PIXWORDS

Celkem náročná křížovka, kterou hádáte pomocí obrázků. Vše záleží na vaší slovní zásobě a představivosti. Naštěstí je hra i v češtině, takže vepisujete slova taktéž v českém jazyce. V případě, že nevíte, lze požádat o pomoc přátele na Facebooku nebo si pomoci in-app nákupem.

pix 2 pix 1

logo-app PixWords® - Picture Crosswords Developer Zdarma iOS

WARHAMMER QUEST

Tahová fantasy RPG, která těží z původní stolní hry. Spousta dungeonů, kouzel, schopností a k dispozici máte 4 hrdiny. Hře nejvíce chybí právě možnost multiplayeru, a tak může velmi rychle omrzet. I tato hra doplácí na velké množství in-app transakcí.

warhammer 2 warhammer 1

logo-app Warhammer Quest Developer Zdarma iOS

FAMILY GUY: THE QUEST FOR STUFF

Pokud vás baví hra The Simpsons: Tapped Out, tak si zřejmě oblíbíte i novinku Family Guy: The Quest for Stuff. Způsob hraní je stejný. Čekáte na dostavění nových objektů nebo úkolů, což lze urychlit čím jiným než mikrotransakcemi. Hře nejvíce dominuje vtipný příběh a animace postaviček, které většina z vás určitě zná ze seriálu.

family 2 family 1

logo-app Family Guy The Quest for Stuff Developer Zdarma iOS

BOOM BEACH

Tvůrci Clash of Clans připravili další hitovku. Na začátku hry dostanete vlastní ostrůvek s vojenskou základnou.  Ostrov začnete vylepšovat o nové útočné i obranné jednotky. Postupně začnete obsazovat okolní ostrůvky a dolovat z nich suroviny. Ostrovy jsou však obsazené i skutečnými hráči a souboje tak budou výrazně těžší a pestřejší. Ačkoliv hra taktéž obsahuje in-app nákupy, není jich vůbec třeba. Gratulace!

boom 2 boom 1

logo-app Boom Beach Developer Zdarma iOS

TRIAL FRONTIER

Kultovní hra na PC po 14 letech dorazila i na naše mobilní zařízení. Jedná se o arkádovou hru s motorkou. S ní překonáváte nejrůznější nástrahy, překážky a snažíte se celou dráhu projet co nejrychleji. Důležité je dojet bez pádu na hlavu. Grafika je ve 3D a opravdu se povedla. Svoji motorku můžete vylepšovat nebo si rovnou koupit zcela novou. S každou jízdou však klesá palivo v motorce, které se doplní nejrychleji pomocí in-app transakcí, což pocítíte až po delší době hraní. Hra je ve svém jádru naprosto výborná, vylepšení na motorce jsou opravdu na ovládání znát a často se k ní budete rádi vracet.

trial 2 trial 1

logo-app Trials Frontier Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Krejza

Zajímám se o mobilní platformy a v současné chvíli vlastním zařízení s iOS a OSX.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat