Údajná fotografie LG G3 odhaluje displej s Quad HD rozlišením

Údajná fotografie LG G3 odhaluje displej s Quad HD rozlišením
2014-04-16T12:00:11+02:00
• 16. 4. 2014
1

Právě jsme se dostali k něčemu, co je údajně fotografie nového modelu z dílen LG. LG G3, což by mělo být tohle zařízení, se objeví s dobrým displejem a hardwarem, který by měl být stejný jako u ostatních nových top modelů jiných firem. Zatím nepředstavená novinka, by nám do rukou měla dát QHD rozlišení (1440 x 2560 pixelů).

Jak už jsem psal, hardware by měl být totožný, jako u nových top mobilů z jiných společností. Tedy zřejmě máme očekávat procesor Snapdragon 801, grafický čip Andreno 330 a 3GB operační paměť. Na zádech bychom mohli nalézt 13MPx fotoaparát s OIS+ technologií. Zmíněný displej by měl mít velikost 5.5″, což nám společně s výše vyznačeným rozlišením, pomůže vypočítat, kolik by displej měl mít bodů na palec.

lg-g3-2560x1440-640dpi-display

Nebuďte zmateni obrázkem z AnTuTu bechmark testu, který vypisuje hodnotu v dpi, nikoliv ppi. LG G3 bude první firma, patřící mezi giganty, která prolomí 500 ppi hodnotu, jelikož nový displej by měl mít 538 ppi. Velmi podobný displej jsme už mohli vidět na jednom zařízení – Oppo Find 7, kde se displej objevil pouze na dražší variantě. Tento nový model by LG možná dopomohl překonat očekávaný rekord v prodeji zařízení, ale to se dozvíme až v květnu tohoto roku, jelikož by se LG G3 měl oficiálně představit a začít prodávat.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Petr Plšek

16. 4. 2014, 13:05

jsem zvědav jestli bude mít v sobě Snapdragon 800 nebo 801, jestli 801 tak nebude mit konkurenci

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat