ZTE Grand S II se 4GB RAM prošlo certifikací v Číně

ZTE Grand S II se 4GB RAM prošlo certifikací v Číně
2014-03-30T10:00:12+02:00
• 30. 3. 2014

Na lednovém veletrhu CES v Las Vegas jsme měli možnost zahlédnout model Grand S II od společnosti ZTE. Podle nejnovějšího úniku z čínské certifikační databáze Tenaa (ve Spojených státech známá jako FCC) by mohl jako první chytrý telefon na světě obdržet 4GB operační paměť RAM. Po modelu Nubia X6 může jít tak o další zařízení, které nejen sesadí z trůnu Galaxy Note III s 3GB pamětí RAM, ale opět se celá značka o něco více zaryje do povědomí na mobilním trhu.

zte-grand-s-ii

Na úplném začátku seznam specifikací zahrnoval 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 s frekvencí 2,3 GHz a pouze 2GB operační paměť RAM, jak ji ostatně známe z většiny vlajkových lodí. Ještě před uvedením do prodeje buď ZTE provedlo výraznou změnu, nebo má v plánu představit dvě varianty, kde ta lepší dostane větší výkon. Poslední dostupný výčet informací z databáze Tenaa totiž odhaluje přítomnost operační paměť RAM o velikosti 4 GB nebo 8MPx fotoaparátu, přestože původně bylo očekáváno 13 MPx.

ZTE Grand S II - 4GB RAM

Ostatní výbava už zůstává ve stejné podobě. Za zmínku stojí zmínit 16GB interní úložiště, podpora microSD karet, přední 2MPx kamerka, 3000mAh baterie nebo operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat